Om balkongodling i P4 Extra

Denna regniga kalla första maj medverkade jag i radios P4 Extra och berättade om balkongodling, cirka 2:18:50 in i programmet. Jag tycker alltid det är roligt att tipsa, inspirera och berätta om odling, men denna gång var det hela en smula surrealistiskt. Radiohuset var helt tomt. Hangaren, själva entrén där det brukar vara ganska mycket folk, var helt öde och jag fick släppa in mig själv i en i övrigt tom studio. Det var som att kliva runt i en scenografi till en märklig film. Radiohuset hangar är också en viktig plats för mig, när jag var liten jobbade pappa på SR och varje år bjöds alla anställda och deras familjer in på julgransplundring. En vansinnigt rolig julgransplundring tyckte jag då. Så jag tänker alltid på pappa när jag är där. Men i dag ekade det tomt och sorgset. Men som sagt, att prata odling är alltid roligt 🙂 så jag gick därifrån nöjd, glad och varm i hjärtat. 🙂