Börjar planera…

I dag är det kallt, nästan nästan vanligfebruarikallt… desto mer längtar jag efter sommaren… börjar planera så smått. På Naturhistoriska kommer det bli kryddland till kockarna, blommor hela säsongen för pollinerarna. Vi har blommor från tidig vår till sen sen höst, men jag vill så fler. Dinosarna ska ha sitt gröna och landen och lådorna med det ätbara ska planeras. Liksom förra året kommer det också att finnas en bit åker – det är inte direkt Odla staden, som utställningen heter, men det är roligt att visa hur raps och våra sädeslag ser ut. Här några foton från i somras.

Humla och kardon
P4 Stockholm på besök
Dinoträdgården
Vi planerar inför kryddträdgården
Iris, vitplister, allium och röllika
myskmadra och strutbräken
pumpa och krusbär
minikiwi
vår miniåker
Bolltistel är ett måste
bondbönor och gurka