Koloni nominerad

Tjohooo! Tidningen Koloniträdgården är nominerad till 2019 års Publishingpris!! Det har varit en fantastiskt rolig resa att redesigna Koloniträdgården tillsammans med Irons Design, som också layoutar varje enskilt nummer av tidningen. Som redaktör utan redaktion är jag också glad över alla kunniga frilansmedarbetare och över det goda samarbete tidningen har med förbundets styrelse och så klart med kollegorna på kansliet. Koloniträdgården, eller Koloni, som vi brukar kalla den till vardags, är kolonisternas och koloniträdgårdsrörelsens röst, den är också en röst för fler koloniområden, grönare städer med mer biologisk mångfald. I samband med omgjörningen av Koloni vill tidningen också öka fokus på dessa frågor. Koloniträdgården är Koloniträdgårdsförbundets medlemstidning och är på sin 101:e årgång, vilket gör den till landets äldsta tidning för fritidsodlare.