I slutet av mars börjar våren!

Sitter och ritar på Gatsmart och Stadsodling Stockholms del av den idéträdgård vi ska bygga på Nordiska Trädgårdar (26-29 mars).Funderar på hur vi ska gestalta vårt tema. Vilka växter? Vilket ljus? Vilka grejer ska med? Vi gillar att jobba tillsammans med andra och i nätverk – Gatsmart är ju en del av Stadsodling Stockholm. På Nordiska Trädgårdar kommer även Boodla som också är med i Stadsodling Stockholm att vara med. Boodla har spännande projekt på skolor igång. Övriga i Stadsodling Stockholm kommer också att visa olika projekt de jobbar med just nu.

Vi bygger montern tillsammans med Good Garden som designar trädgårdar för äldreboenden, Eltell design, som tar ett helhetsgrepp på vår idéträdgård, Tillitsverket med sitt bakeri Hönan och ägget medverkar också.

banner nordiska trädgårdar 2015