Frankrikeresan fullbokad

Tillsammans med Trädgårdsturisten och Koloniträdgårdsförbundet anordnar jag en trädgårdsresa till Paris och Normandie i vår. Jag är med som ciseron tillsammans med Ann Larås som driver Trädgårdsturisten. Vi kommer att hälsa på i stadsodlingar, kolonilotter och ströva i parker i Paris. I Normandie och på vägen dit besöker vi klassiska trädgårdar som Calude Monets trädgård. Trädgårdsturisten inte bara på att visa de bästa odlingarna utan också på att medresenärerna ska bo bra och äta gott. Resan är fullbokad, men hör av dig till Trädgårdsturisten om du vill stå som reserv.

Det kommer att bli en både rolig och givande resa. Trädgårdsturisten och Gatsmart smider planer på flera nya resmål… information om dessa kommer så småningom.

seines strand ©Ulrika Flodin Furås
seines strand ©Ulrika Flodin Furås