Bra möte med stadsdelsförvaltningen

April i parken, än så länge är det mest bara några tulpanblad och lite krokusar som syns. I mitten av maj är det dags att börja så här i parken igen… frågan är bara vad… tomater kanske, eller mangold? Eller jordgubbar…

Nyss hade jag ett toppenmöte med Kenneth på parkförvaltningen där vi stämde av allt inför odlingssäsongen. Vi pratade om fickparkernas betydelse för staden, gräsmatteklippning och jord. Allra mest talade vi om att Odling i parken lyft Axel Landqvists park och att intresset för att få odla här och på andra platser i staden är stort.

Pallkragarna här i parken är sedan länge uppbokade. Jag hoppas att vi i nätverket Stadsodling Stockholm lyckas hjälpa till och förmedla odlingsplatser till de som finns på våra stadsodlingars intresselistor.

April i parken, än så länge är det bara mest några tulpanblad och lite krokusar som syns. Men så fort jorden blivit tillräckligt varmt är det dags att så.
April i parken, än så länge är det bara mest några tulpanblad och lite krokusar som syns. Men så fort jorden blivit tillräckligt varmt är det dags att så.