Täppan i beredskap – odling på Armémuseums gård

I sommar kommer Koloniträdgårdsförbundet ha en stadsodling på Armémuseums gård. Temat är Täppan i Beredskap – vad händer med matförsörjningen i våra storstäder om vi råkar ut för en kris? Vilken potential har stadsodlat frukt och grönt? Helgen den 4-5 maj drar odlingen i gång. Barnfamiljer är hjärtligt välkomna att så och plantera. Vi bjuder på föredrag om stadsodling förr och nu, stadsodling under beredskapstiden och mycket annat. Odlingen utformas av konstnären Malin Lobell och är sponsrad av Wexthuset och LRF. Gatsmart är med på ett hörn via Koloniträdgårdsförbundet.

Läs mer på Armémuseums hemsida

Skriften som inspirerat till odlingsutställningens namn
Skriften som inspirerat till odlingsutställningens namn

Om olika sorts stallgödsel ur skriften Täppan i beredskapbild kopia 3

 

Malin kollar in platsen där odlingen kommer att ligga.